Zuhanypanel eladó Táborhegy

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Táborhegy

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Táborhegy

A zuhanyfülkék számos válfaja létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin Táborhegy

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már számos típus, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Gondos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek.
A kabin üvegajtó karban tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Táborhegy

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan Táborhegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Táborhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Táborhegy

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba Táborhegy

Az utóbbi időben többször vásárolnak , akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

uvegkorlat beepites Táborhegy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, vonzó dizájn.

Üvegkorlát Táborhegy

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági uvegkorlat Táborhegy

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Táborhegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakran az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai uvegpolc Táborhegy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Táborhegy környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .