Zuhanykabin üvegajtó Vár

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Vár régiójában

Speciális zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Vár

A zuhanykabinok sokféle fajtája létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin Vár

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan fajta, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Vár

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván Vár

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Vár

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Vár

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Vár

Az utóbbi időben többször vásárolnak variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de kelendők az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre vágható minden üvegfal

lapozható üvegfal Vár

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, ízléses külső.

Üvegkorlát Vár

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Vár

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Vár

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc Vár

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Vár környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .