Zuhanykabin testre szabva Madárhegyen

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Madárhegy régiójában

Testre szabott zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Madárhegy

A zuhanykabinok megannyi fajtája létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

épített zuhanykabin Madárhegy

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már számtalan típus, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy exkluzív zuhanykabin készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb vázolt zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Madárhegy

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Madárhegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Madárhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Madárhegy

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Madárhegy

Nem ritkán rendelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal Madárhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, elegáns arculat.

Üvegkorlát Madárhegy

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Madárhegy

Értékesített termékeink: többek között oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Madárhegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc méretre vágás Madárhegy

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Madárhegy területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.