Zuhanykabin nyíló ajtóval Kaszásdűlő

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Kaszásdűlő

Exkluzív zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Kaszásdűlő

A zuhanykabinok tengernyi változata érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

ives tusolokabin Kaszásdűlő

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon megvásárolható ma már számtalan fajta, gyakorlatilag csak a fantázia és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a remek helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése miatt került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Precíz helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek.
A kabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Kaszásdűlő

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Kaszásdűlő

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Kaszásdűlő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Kaszásdűlő

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Kaszásdűlő

Nem ritkán kérnek átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozhato uvegfal Kaszásdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, divatos stílus.

Üvegkorlát Kaszásdűlő

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Kaszásdűlő

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kaszásdűlő

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai uvegpolc Kaszásdűlő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kaszásdűlő vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .