Zuhanykabin gyártás Zöldmál

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Zöldmál régiójában

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Zöldmál

A zuhanykabinok számtalan válfaja létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Zöldmál

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon megvásárolható ma már számos változat, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Zöldmál

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el éppen az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajtható kádparaván Zöldmál

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Zöldmál

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Zöldmál

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Zöldmál

Az utóbbi időben többször vásárolnak , akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

térelválasztó üvegfal Zöldmál

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, mutatós formák.

Üvegkorlát Zöldmál

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Zöldmál

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Zöldmál

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc Zöldmál

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Zöldmál környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .