Zuhanykabin fal Erzsébetliget

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Erzsébetliget környékén

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Erzsébetliget

A zuhanykabinok sokféle típusa létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Erzsébetliget

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már sokféle fajta, szinte csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Tökéletes helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába. A kabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb vázolt zuhanykabin kialakítást. A legjobb kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Erzsébetliget

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le pontosan az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván egyedi méretre Erzsébetliget

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Erzsébetliget

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Erzsébetliget

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Erzsébetliget

Egyre gyakrabban vásárolnak átalakítható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal Erzsébetliget

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, dekoratív stílus.

Üvegkorlát Erzsébetliget

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Erzsébetliget

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Erzsébetliget

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

biztonsági üvegpolc készítése Erzsébetliget

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Erzsébetliget övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .