Zuhanykabin építése Remetehegy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Remetehegy

Testre szabott zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Remetehegy

A zuhanyfülkék rengeteg kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

uveg zuhanykabin Remetehegy

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon rendelkezésre áll ma már rengeteg kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanyfülke gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek.
A zuhanykabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Remetehegy

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le pontosan az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Remetehegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Remetehegy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Remetehegy

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Remetehegy

Nem ritkán rendelnek változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható valamennyi üvegfal

uvegkorlat beepites Remetehegy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjmentes szaktanácsadás, ízléses külső.

Üvegkorlát Remetehegy

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Remetehegy

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Remetehegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

uvegpolc furdoszobába Remetehegy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Remetehegy területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .