Zuhanykabin egyedi méretre

Megosztás

Zuhanykabin egyedi méretre

A zuhanykabinok számtalan fajtája létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás/mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával vagy telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Budapest

Ha valaki masszázzsal vagy hátfallal szeretné, a piacon elérhető ma már sokféle termék, szinte csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Ha egyedi zuhanykabin gyártás vagy készítés miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik,vagy esetleg épített zuhanytálcája van akkor abban is tudunk segíteni hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú,szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint, üvegajtót szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni azonnali áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. Az utóbbi megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet ilyen megoldást látni.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarig minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, zsanérok, vízzáró, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.