Zuhanykabin egyedi méretre VI. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek VI. kerület övezetében

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre VI. kerület

A zuhanyfülkék számtalan változata létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin VI. kerület

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már számos kialakítás, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanykabin gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek. A kabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván VI. kerület

A kádparavánokat egyedileg készítjük el éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajtható kádparaván VI. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör VI. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre VI. kerület

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal lakásba VI. kerület

Egyre gyakrabban rendelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal VI. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, dekoratív dizájn.

Üvegkorlát VI. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát VI. kerület

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok VI. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése VI. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

VI. kerület területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .