Zuhanykabin edzett üveg Kőbánya

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Kőbánya

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, tolóajtók kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Kőbánya

A zuhanyfülkék megannyi változata áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Kőbánya

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon elérhető ma már sokféle változat, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a remek helykihasznállást.
Feltéve, hogy speciális zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek.
A kabin üvegajtajának takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Kőbánya

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan egyedi meretre Kőbánya

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Kőbánya

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Kőbánya

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal irodába Kőbánya

Nem ritkán rendelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

egyedi uvegfal Kőbánya

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Kőbánya

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Kőbánya

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kőbánya

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett uvegpolc falra Kőbánya

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Kőbánya övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .