Zuhanykabin biztonsági üveg József Attila-lakótelep

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek József Attila-lakótelep

Exkluzív zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó, tolóajtók telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre József Attila-lakótelep

A zuhanykabinok számos változata létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin József Attila-lakótelep

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelhető ma már megszámlálhatatlan termék, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a lakásába.
A kabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván József Attila-lakótelep

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan ketreszes József Attila-lakótelep

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör József Attila-lakótelep

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson József Attila-lakótelep

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába József Attila-lakótelep

Egyre gyakrabban kérnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, de keresettek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető minden üvegfal

egyedi uvegfal József Attila-lakótelep

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, vonzó stílus.

Üvegkorlát József Attila-lakótelep

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites József Attila-lakótelep

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok József Attila-lakótelep

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas József Attila-lakótelep

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

József Attila-lakótelep vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .