Zuhanykabin árakkal Pomáz

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Pomáz

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Pomáz

A zuhanyfülkék tengernyi típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

szogletes zuhanykabin Pomáz

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már megszámlálhatatlan változat, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek.
A kabin üvegajtó tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Pomáz

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan ketreszes Pomáz

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Pomáz

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Pomáz

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Pomáz

Nem ritkán igényelnek átalakítható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető minden üvegfal

egyedi uvegfal Pomáz

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, divatos dizájn.

Üvegkorlát Pomáz

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Pomáz

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Pomáz

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Rendszeresen keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Pomáz

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Pomáz övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .