Zuhanykabin akció 90×90 Budakalász

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Budakalász

Exkluzív zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Budakalász

A zuhanykabinok tengernyi fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Budakalász

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelkezésre áll ma már rengeteg változat, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást.
Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába.
A kabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Budakalász

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan Budakalász

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Budakalász

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Budakalász

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal irodába Budakalász

Nem ritkán vásárolnak átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyéni méretekre szabható az összes üvegfal

egyedi uvegfal Budakalász

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, vonzó dizájn.

Üvegkorlát Budakalász

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

uvegkorlat beepites Budakalász

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Budakalász

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Budakalász

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Budakalász övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .