Zuhany kabin ajtó Újpest

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Újpest környékén

Egyedi zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Újpest

A zuhanykabinok számtalan fajtája létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Újpest

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon elérhető ma már rengeteg fajta, szinte csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Ha egyedi zuhanyfülke gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Újpest

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes ) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván Újpest

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Újpest

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással , a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Újpest

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. ‘ nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat , fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal irodába Újpest

Egyre gyakrabban igényelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de népszerűek arizona üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Újpest

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, elegáns formák.

Üvegkorlát Újpest

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Újpest

Kínálatunk: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Újpest

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen elemei arizona ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc , egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

fürdőszobai üvegpolc Újpest

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Arizona üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg .

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Újpest övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .