Zuhanykabin 90×90 szögletes Testvérhegy

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Testvérhegy

Speciális zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Testvérhegy

A zuhanykabinok megannyi változata létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Testvérhegy

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már jó néhány kialakítás, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Testvérhegy

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le pontosan az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Testvérhegy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Testvérhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Testvérhegy

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Testvérhegy

Egyre gyakrabban igényelnek , akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Testvérhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, ízléses stílus.

Üvegkorlát Testvérhegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Testvérhegy

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Testvérhegy

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

egyedi uvegpolc Testvérhegy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Testvérhegy vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .