Zuhanykabin 80×80 szögletes Pálvölgy

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Pálvölgy vonzáskörzetében

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Pálvölgy

A zuhanykabinok megszámlálhatatlan típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Pálvölgy

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már jó néhány fajta, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Pálvölgy

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván Pálvölgy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Pálvölgy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Pálvölgy

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Pálvölgy

Az utóbbi időben többször rendelnek , akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

egyedi üvegfal Pálvölgy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, trendi arculat.

Üvegkorlát Pálvölgy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Pálvölgy

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Pálvölgy

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába Pálvölgy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Pálvölgy vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .