Zuhanykabin 80×120 Üröm

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Üröm

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Üröm

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

besetalos zuhanykabin Üröm

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már sokféle kialakítás, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben egyedi zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Precíz helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek.
A kabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Üröm

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk pontosan az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Üröm

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Üröm

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Üröm

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal irodába Üröm

Nem ritkán rendelnek átalakítható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

lapozhato uvegfal Üröm

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Üröm

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Üröm

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Üröm

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

egyedi uvegpolc Üröm

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Üröm területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .