Zuhanykabin 80×100 Gellérthegy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Gellérthegy környékén

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Gellérthegy

A zuhanykabinok megszámlálhatatlan típusa létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

üveg zuhanykabin Gellérthegy

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon megvásárolható ma már megszámlálhatatlan típus, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Ha egyedi zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Gellérthegy

A kádparavánokat egyedileg készítjük el éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván fix Gellérthegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Gellérthegy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Gellérthegy

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Gellérthegy

Nem ritkán igényelnek változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal szerelések:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Speciális méretekre szabható valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal Gellérthegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, divatos stílus.

Üvegkorlát Gellérthegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Gellérthegy

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Gellérthegy

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Gellérthegy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Gellérthegy övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .