Zuhanykabin 75×75 Rómaifürdő

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Rómaifürdő

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Rómaifürdő

A zuhanyfülkék tengernyi válfaja létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Rómaifürdő

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon rendelkezésre áll ma már jó néhány fajta, szinte csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Amennyiben testre szabott zuhanykabin készítése miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek.
A kabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Rómaifürdő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el éppen az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Rómaifürdő

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Rómaifürdő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Rómaifürdő

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába Rómaifürdő

Nem ritkán igényelnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

terelvalaszto uvegfal Rómaifürdő

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, vonzó dizájn.

Üvegkorlát Rómaifürdő

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Rómaifürdő

Kínálatunk: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Rómaifürdő

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai uvegpolc Rómaifürdő

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Rómaifürdő területén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .