Zuhanykabin 70×90 Törökvész

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Törökvész környékén

Exkluzív zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Törökvész

A zuhanykabinok jó néhány kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin Törökvész

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már tengernyi változat, majdhogynem csak a fantázia és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Törökvész

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván Törökvész

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Törökvész

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Törökvész

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Törökvész

Nem ritkán kérnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, azonban trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Törökvész

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, megnyerő formák.

Üvegkorlát Törökvész

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Törökvész

Értékesített termékeink: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Törökvész

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc Törökvész

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Törökvész környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .