Zuhanyfülke polc Székesdűlő

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Székesdűlő

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, hátfalak beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Székesdűlő

A zuhanyfülkék számtalan válfaja áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Székesdűlő

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már számtalan típus, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanykabin gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb vázolt zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Székesdűlő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el pontosan az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi uveg kadparavan Székesdűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Székesdűlő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Székesdűlő

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Székesdűlő

Egyre gyakrabban kérnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

lapozhato uvegfal Székesdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, divatos stílus.

Üvegkorlát Székesdűlő

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Székesdűlő

Értékesített termékeink: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Székesdűlő

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas Székesdűlő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Székesdűlő területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .