Zuhanyfülke építése Lipótmező

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Lipótmező övezetében

Exkluzív zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Lipótmező

A zuhanykabinok rengeteg típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin Lipótmező

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már megannyi típus, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Lipótmező

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván Lipótmező

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Lipótmező

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Lipótmező

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Lipótmező

Nem ritkán kérnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Speciális méretekre készíthető minden üvegfal

egyedi üvegfal Lipótmező

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, trendi külső.

Üvegkorlát Lipótmező

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Lipótmező

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Lipótmező

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Sokszor keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás Lipótmező

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Lipótmező övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .