Zuhanyfülke egyedi méretre Őrmező

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Őrmező környékén

Testre szabott zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Őrmező

A zuhanykabinok megannyi típusa létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin Őrmező

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már rengeteg fajta, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Amennyiben testre szabott zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Őrmező

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván kétrészes Őrmező

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is Őrmezőn.

Tükör Őrmező

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Őrmező

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Őrmező

Egyre gyakrabban kérnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, de keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre szabható az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal Őrmező

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, dekoratív formák.

Üvegkorlát Őrmező

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Őrmező

Értékesített termékeink: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Őrmező

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése Őrmező

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Őrmező területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.