Zuhanyfal készítés Békásmegyer

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Békásmegyer

Exkluzív zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Békásmegyer

A zuhanykabinok sokféle típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

ives tusolokabin Békásmegyer

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már számos fajta, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanykabin készítése miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Békásmegyer

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le éppen az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi uveg kadparavan Békásmegyer

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Békásmegyer

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Békásmegyer

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába Békásmegyer

Az utóbbi időben többször igényelnek variálható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerelések:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyedi méretekre szabható az összes üvegfal

lapozhato uvegfal Békásmegyer

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, megnyerő formák.

Üvegkorlát Békásmegyer

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Békásmegyer

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Békásmegyer

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

edzett uvegpolc falra Békásmegyer

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Békásmegyer vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .