Zuhanyfal kádra Felhévíz

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Felhévíz területén

Egyedi zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Felhévíz

A zuhanyfülkék megannyi kialakítása létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Felhévíz

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már jó néhány kialakítás, gyakorlatilag csak a fantázia és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Ha egyedi zuhanykabin készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek. A kabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Felhévíz

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván egyedi méretre Felhévíz

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Felhévíz

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Felhévíz

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Felhévíz

Nem ritkán rendelnek , akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal Felhévíz

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, elegáns formák.

Üvegkorlát Felhévíz

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Felhévíz

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Felhévíz

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett üvegpolc falra Felhévíz

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Felhévíz vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .