Zuhanyfal akció Hárshegy

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Hárshegy környékén

Exkluzív zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Hárshegy

A zuhanykabinok megannyi típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

íves tusolókabin Hárshegy

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már rengeteg típus, majdhogynem csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Gondos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtajának takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Hárshegy

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván kétrészes Hárshegy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Hárshegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Hárshegy

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Hárshegy

Egyre gyakrabban vásárolnak variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre vágható minden üvegfal

lapozható üvegfal Hárshegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, mutatós formák.

Üvegkorlát Hárshegy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Hárshegy

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Hárshegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakorta kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Hárshegy

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Hárshegy környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .