Zuhanyajtó üveg Krisztinaváros

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Krisztinaváros környékén

Testre szabott zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Krisztinaváros

A zuhanykabinok sokféle kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Krisztinaváros

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon elérhető ma már számtalan típus, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Precíz helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Krisztinaváros

A kádparavánokat testre szabva készítjük el pontosan az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván kétrészes Krisztinaváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Krisztinaváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Krisztinaváros

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Krisztinaváros

Egyre gyakrabban kérnek , akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Krisztinaváros

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, ízléses stílus.

Üvegkorlát Krisztinaváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Krisztinaváros

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Krisztinaváros

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

biztonsági üvegpolc készítése Krisztinaváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Krisztinaváros területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Kapcsolódó üveges cikkek:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .