Zuhanyajtó akció Pilisborosjenő

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Pilisborosjenő

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Pilisborosjenő

A zuhanykabinok megszámlálhatatlan típusa létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

szogletes zuhanykabin Pilisborosjenő

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon kapható ma már tengernyi kialakítás, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanyfülke gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Pilisborosjenő

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Pilisborosjenő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Pilisborosjenő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Pilisborosjenő

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Pilisborosjenő

Egyre gyakrabban igényelnek , akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

uvegkorlat beepites Pilisborosjenő

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, ingyenes tájékoztatás, dekoratív formák.

Üvegkorlát Pilisborosjenő

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

biztonsági uvegkorlat Pilisborosjenő

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Pilisborosjenő

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai uvegpolc Pilisborosjenő

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Pilisborosjenő övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .