Zuhanyajtó 90 cm Ürömhegy

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Ürömhegy

Speciális zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Ürömhegy

A zuhanykabinok megannyi válfaja létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanykabinokig.

uveg zuhanykabin Ürömhegy

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon kapható ma már számtalan típus, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Amennyiben testre szabott zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába.
A kabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Ürömhegy

A kádparavánokat egyedi méretre szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan Ürömhegy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Ürömhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Ürömhegy

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Ürömhegy

Nem ritkán vásárolnak , akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

egyedi uvegfal Ürömhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, ízléses külső.

Üvegkorlát Ürömhegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

olcso uvegkorlat szereles Ürömhegy

Értékesített termékeink: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Ürömhegy

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai uvegpolc Ürömhegy

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Ürömhegy övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .