Zuhany üvegfal Józsefváros

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Józsefváros

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, tolóajtók telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Józsefváros

A zuhanykabinok számos kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Józsefváros

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már megszámlálhatatlan fajta, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a remek helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Aprólékos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Józsefváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Józsefváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Józsefváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Józsefváros

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba Józsefváros

Az utóbbi időben többször kérnek , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre készíthető valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Józsefváros

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, ízléses dizájn.

Üvegkorlát Józsefváros

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Józsefváros

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Józsefváros

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági uvegpolc keszitese Józsefváros

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Józsefváros vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .