Zuhany üvegfal Istvánmező

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Istvánmező

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, tolóajtók kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Istvánmező

A zuhanykabinok sokféle válfaja létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Istvánmező

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon kapható ma már számtalan termék, majdhogynem csak a fantázia és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Istvánmező

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Istvánmező

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Istvánmező

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Istvánmező

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Istvánmező

Nem ritkán kérnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi uvegfal Istvánmező

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjmentes szaktanácsadás, divatos arculat.

Üvegkorlát Istvánmező

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Istvánmező

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Istvánmező

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett uvegpolc falra Istvánmező

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Istvánmező környékén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .