Zuhany üvegajtó Erzsébetváros

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Erzsébetváros

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó, hátfalak telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Erzsébetváros

A zuhanyfülkék rengeteg kialakítása létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

szogletes zuhanykabin Erzsébetváros

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már megszámlálhatatlan kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyedi zuhanyfülke gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Erzsébetváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan ketreszes Erzsébetváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Erzsébetváros

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Erzsébetváros

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Erzsébetváros

Egyre gyakrabban rendelnek átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

terelvalaszto uvegfal Erzsébetváros

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, szemrevaló formák.

Üvegkorlát Erzsébetváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

uvegkorlat beepites Erzsébetváros

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Erzsébetváros

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sokszor kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

uvegpolc furdoszobába Erzsébetváros

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Erzsébetváros övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .