Zuhany polc Lipótváros

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Lipótváros

Exkluzív zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, előtétfalak telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Lipótváros

A zuhanyfülkék számtalan fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin Lipótváros

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már sokféle típus, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást.
Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Lipótváros

A kádparavánokat egyedileg készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Lipótváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Lipótváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Lipótváros

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Lipótváros

Az utóbbi időben többször vásárolnak , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre szabható valamennyi üvegfal

uvegkorlat beepites Lipótváros

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, divatos formák.

Üvegkorlát Lipótváros

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Lipótváros

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Lipótváros

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakran kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas Lipótváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Lipótváros vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .