Zuhany paraván Terézváros

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Terézváros

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát, hátfalak beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Terézváros

A zuhanyfülkék jó néhány kialakítása létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval társított zuhanykabinokig.

ives tusolokabin Terézváros

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon megvásárolható ma már számtalan termék, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Gondos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Terézváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajthato kadparavan Terézváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Terézváros

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Terézváros

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Terézváros

Az utóbbi időben többször vásárolnak sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre vágható az összes üvegfal

terelvalaszto uvegfal Terézváros

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, divatos dizájn.

Üvegkorlát Terézváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

olcso uvegkorlat szereles Terézváros

Kínálatunk: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Terézváros

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakran a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas Terézváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Terézváros területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .