Zuhany panel Belváros

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Belváros

Exkluzív zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, tolóajtók beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Belváros

A zuhanykabinok megannyi kialakítása létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

szogletes zuhanykabin Belváros

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már számos kialakítás, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek.
A kabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Belváros

A kádparavánokat testre szabva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi uveg kadparavan Belváros

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Belváros

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Belváros

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Belváros

Az utóbbi időben többször vásárolnak variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, azonban trendik az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozhato uvegfal Belváros

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, divatos stílus.

Üvegkorlát Belváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Belváros

Értékesített termékeink: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Belváros

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

edzett uvegpolc falra Belváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Belváros övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .