Zuhany nyílóajtó Megyer

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Megyer vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Megyer

A zuhanykabinok számtalan kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Megyer

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már tengernyi termék, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Megyer

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván Megyer

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Megyer

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Megyer

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal irodába Megyer

Nem ritkán igényelnek sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Speciális méretekre készíthető az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés Megyer

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, megnyerő arculat.

Üvegkorlát Megyer

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Megyer

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Megyer

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakorta kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc Megyer

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Megyer vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .