Zuhany megoldások Káposztásmegyer

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Káposztásmegyer területén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Káposztásmegyer

A zuhanykabinok megannyi változata áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin Káposztásmegyer

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már tengernyi kialakítás, szinte csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó rendben tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Káposztásmegyer

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajtható kádparaván Káposztásmegyer

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Káposztásmegyer

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Káposztásmegyer

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba Káposztásmegyer

Egyre gyakrabban rendelnek , akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre szabható az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés Káposztásmegyer

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, trendi arculat.

Üvegkorlát Káposztásmegyer

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Káposztásmegyer

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Káposztásmegyer

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Káposztásmegyer

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Káposztásmegyer övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .