Zuhany harmonikaajtó Istvántelek

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Istvántelek vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Istvántelek

A zuhanyfülkék számos fajtája létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

besétálós zuhanykabin Istvántelek

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan változat, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanyfülke gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Gondos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Istvántelek

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához igazított, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván egyedi méretre Istvántelek

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Istvántelek

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Istvántelek

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Istvántelek

Az utóbbi időben többször kérnek változtatható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre vágható az összes üvegfal

lapozható üvegfal Istvántelek

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, vonzó arculat.

Üvegkorlát Istvántelek

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Istvántelek

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Istvántelek

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc Istvántelek

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Istvántelek vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .