Zuhany fali panel Ligettelek

Megosztás

Egyedi méretre készített zuhany fali panel Ligettelek

Testre szabott zuhany fali panel Ligettelek, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, tolóajtók felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Ligettelek

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Ligettelek

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon kapható ma már sokféle termék, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Amennyiben exkluzív zuhanyfülke gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Aprólékos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek.
A zuhanykabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Ligettelek

A kádparavánokat egyedi méretre gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kadparavan fix Ligettelek

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Ligettelek

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Ligettelek

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Ligettelek

Nem ritkán igényelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre szabható az összes üvegfal

egyedi uvegfal Ligettelek

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, elegáns formák.

Üvegkorlát Ligettelek

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

uvegkorlat beepites Ligettelek

Kínálatunk: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Ligettelek

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai uvegpolc Ligettelek

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Ligettelek területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.