Zuhany fal kádra Kőbánya-Kertváros

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhany fal kádra Kőbánya-Kertváros

Egyéni igényekhez készített zuhany fal kádra Kőbánya-Kertváros, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó, hátfalak kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Kőbánya-Kertváros

A zuhanykabinok megannyi típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Kőbánya-Kertváros

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már számos változat, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanykabin készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Kőbánya-Kertváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan ketreszes Kőbánya-Kertváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kőbánya-Kertváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Kőbánya-Kertváros

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Kőbánya-Kertváros

Nem ritkán rendelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre szabható az összes üvegfal

egyedi uvegfal Kőbánya-Kertváros

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjmentes szaktanácsadás, elegáns stílus.

Üvegkorlát Kőbánya-Kertváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Kőbánya-Kertváros

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kőbánya-Kertváros

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Kőbánya-Kertváros

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Kőbánya-Kertváros vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.