Zuhany fal akció Kúttó

Megosztás

Testre szabott üveg zuhany fal akció Kúttó

Egyedi zuhany fal akció Kúttó, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, előtétfalak felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Kúttó

A zuhanykabinok rengeteg kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin Kúttó

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon kapható ma már jó néhány fajta, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Ha egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe.
A kabin üvegajtó tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Kúttó

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan fix Kúttó

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kúttó

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Kúttó

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Kúttó

Az utóbbi időben többször igényelnek átalakítható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható minden üvegfal

terelvalaszto uvegfal Kúttó

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, mutatós külső.

Üvegkorlát Kúttó

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Kúttó

Kínálatunk: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kúttó

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Kúttó

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kúttó vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.