Zuhany elválasztó üveg Gyárdűlő

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Gyárdűlő

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó, tolóajtók telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Gyárdűlő

A zuhanykabinok számtalan fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

szogletes zuhanykabin Gyárdűlő

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon kapható ma már megannyi típus, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Feltéve, hogy speciális zuhanykabin készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben vázolt zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Gyárdűlő

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Gyárdűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Gyárdűlő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Gyárdűlő

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Gyárdűlő

Egyre gyakrabban rendelnek , akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható valamennyi üvegfal

egyedi uvegfal Gyárdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Gyárdűlő

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

biztonsági uvegkorlat Gyárdűlő

Kínálatunk: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Gyárdűlő

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Gyárdűlő

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Gyárdűlő vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .