Zuhany elválasztó paraván Keresztúridűlő

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Keresztúridűlő

Testre szabott zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó, előtétfalak telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Keresztúridűlő

A zuhanykabinok rengeteg típusa érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

szogletes zuhanykabin Keresztúridűlő

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már sokféle típus, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek.
A kabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Keresztúridűlő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajthato kadparavan Keresztúridűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Keresztúridűlő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Keresztúridűlő

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Keresztúridűlő

Nem ritkán igényelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak beépíthetők irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Keresztúridűlő

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Keresztúridűlő

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Keresztúridűlő

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Keresztúridűlő

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

edzett uvegpolc falra Keresztúridűlő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Keresztúridűlő övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .