Zuhany elválasztó falak Felsőrákos

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Felsőrákos

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó, hátfalak telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Felsőrákos

A zuhanyfülkék sokféle fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

uveg zuhanykabin Felsőrákos

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon elérhető ma már rengeteg fajta, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Felsőrákos

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva készítjük el éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan fix Felsőrákos

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Felsőrákos

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Felsőrákos

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal lakásba Felsőrákos

Az utóbbi időben többször rendelnek , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozhato uvegfal Felsőrákos

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, megnyerő formák.

Üvegkorlát Felsőrákos

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Felsőrákos

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Felsőrákos

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas Felsőrákos

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Felsőrákos vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .