Zuhany ajtó üveg Ferencváros

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Ferencváros

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát, előtétfalak felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Ferencváros

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan válfaja áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Ferencváros

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már megszámlálhatatlan változat, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Ferencváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és építünk be.

behajthato kadparavan Ferencváros

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Ferencváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Ferencváros

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába Ferencváros

Egyre gyakrabban kérnek változtatható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

uvegkorlat beepites Ferencváros

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, trendi formák.

Üvegkorlát Ferencváros

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Ferencváros

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Ferencváros

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai uvegpolc Ferencváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Ferencváros területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .