Üvegpolc gyártás Lágymányos

Megosztás

Üvegpolc gyártás Lágymányos

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, üvegpolc gyártás Lágymányos, zuhanyfal, üveg térelválasztó, tolóajtók felszerelése +36 20 429 6567.

Üvegpolc gyártás Lágymányos

Zuhanykabin egyedi méretre Lágymányos

A zuhanyfülkék számos típusa áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin Lágymányos

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már számos változat, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást.
Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanyfülke gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Precíz helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Lágymányos

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Lágymányos

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Lágymányos

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Lágymányos

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Lágymányos

Egyre gyakrabban vásárolnak variálható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre vágható az összes üvegfal

lapozhato uvegfal Lágymányos

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, divatos formák.

Üvegkorlát Lágymányos

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcso uvegkorlat szereles Lágymányos

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Lágymányos

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

biztonsági uvegpolc keszitese Lágymányos

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Lágymányos vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.