Üvegpolc fürdőszobába Nyék

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Nyék övezetében

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Nyék

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan válfaja áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

épített zuhanykabin Nyék

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon kapható ma már megannyi termék, szinte csak a fantázia és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Gondos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Nyék

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván Nyék

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Nyék

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Nyék

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba Nyék

Nem ritkán kérnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal Nyék

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, megnyerő külső.

Üvegkorlát Nyék

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát Nyék

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Nyék

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába Nyék

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Nyék övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .