Üvegpolc fürdőszobába Kamaraerdő

Megosztás

Üvegpolc fürdőszobába Kamaraerdőn

Fürdőszobai üvegpolcok, tükör alatti polcok, piperepolcok nagy választékban rendelhetők kiszállítással. Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát kialakítása Kamaraerdőn +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Kamaraerdő

A zuhanykabinok számos fajtája érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin Kamaraerdő

Ha valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már megszámlálhatatlan kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha egyedi zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A kabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Kamaraerdő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Kamaraerdő

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kamaraerdő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai Kamaraerdő

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Kamaraerdő

Nem ritkán kérnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, de kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Speciális méretekre vágható az összes üvegfal

egyedi üvegfal Kamaraerdő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, ízléses külső.

Üvegkorlát Kamaraerdő

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Kamaraerdő

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kamaraerdő

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc Kamaraerdő

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Kamaraerdő területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.