Üvegpolc falra Kőérberek

Megosztás

Üvegpolc falra Kőérberek

Exkluzív zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, üvegpolc falra Kőérbereken zuhanyajtó, üveg térelválasztó, előtétfalak telepítése +36 20 429 6567.

üvegpolc falra Kőérberek

Zuhanykabin egyedi méretre Kőérberek

A zuhanykabinok sokféle kialakítása létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

epitett zuhanykabin Kőérberek

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már tengernyi típus, gyakorlatilag csak a fantázia és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben exkluzív zuhanykabin gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Kőérberek

A kádparavánokat egyedi méretre gyártjuk le éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan ketreszes Kőérberek

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kőérberek

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Kőérberek

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal lakásba Kőérberek

Nem ritkán igényelnek variálható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

egyedi uvegfal Kőérberek

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, trendi dizájn.

Üvegkorlát Kőérberek

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Kőérberek

Értékesített termékeink: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok falra Kőérbereken

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

edzett uvegpolc falra Kőérberek

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kőérberek környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.