Üvegpolc árak Rózsadomb

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Rózsadomb területén

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Rózsadomb

A zuhanykabinok számos típusa érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

besétálós zuhanykabin Rózsadomb

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már sokféle változat, szinte csak a fantázia és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Ha speciális zuhanyfülke gyártása céljából került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába. A kabin üvegajtajának takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb vázolt zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Rózsadomb

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Rózsadomb

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Rózsadomb

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Rózsadomb

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Rózsadomb

Egyre gyakrabban igényelnek , akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre készíthető minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Rózsadomb

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, dekoratív dizájn.

Üvegkorlát Rózsadomb

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Rózsadomb

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Rózsadomb

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

edzett üvegpolc falra Rózsadomb

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Rózsadomb övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .